Klantenservice

We helpen je graag!

We hebben een uitgebreide collectie met Weddinglogo’s in verschillende stijlen. Kies een logo met een stijl die bij jullie en de trouwdag past. Bewerk het logo daarna zelf met jullie eigen namen, initialen, kleuren en trouwdatum. Je kunt het logo opslaan in je account, zodat je er later weer verder aan kunt werken. Is het helemaal naar wens? Bestel jullie Weddinglogo dan makkelijk zelf. Je ontvangt de digitale bestanden meteen in je mail, in de hoogste kwaliteit jpg, transparante png, pdf en svg. Deze zijn te gebruiken op heel veel verschillende producten voor jullie trouwdag.

Een Weddinglogo is een digitaal product. Na je bestelling ontvang je het Weddinglogo meteen in je mail De bestanden zijn ook te downloaden vanuit je account. Je ontvangt verschillende bestanden, in de hoogste kwaliteit: jpg, transparante png, pdf en svg, verpakt als ZIP file. 

Om Jullie persoonlijke Weddinglogo te kunnen maken heb je een account nodig op onze website. In je account kun je het Weddinglogo opslaan, zodat je er later aan verder kunt werken. Ook kun je na het bestellen jullie persoonlijke logo downloaden vanuit je account.

Is jullie Weddinglogo helemaal naar wens? Voeg het logo dan toe aan je winkelmandje. Je kunt het Weddinglogo veilig online betalen met Ideal, Sofort Banking, Visa, Mastercard, Bancontact, of Giropay.

Willen jullie een Weddinglogo dat helemaal naar jullie wensen gemaakt is? Dat kan! We maken graag een Weddinglogo voor jullie, met illustraties die helemaal bij jullie passen. Stuur ons een mail met jullie ideeën en dan laten we jullie weten wat de mogelijkheden zijn.